WAT DOEN WE?

Wij geloven erin dat elke jongere/jongvolwassene krachten en mogelijkheden in zich heeft. Maar soms lijkt het wel alsof we deze even verloren zijn. Dit betekent echter niet dat je ze daarom niet hebt. Met WAM! willen we samen met jou deze krachten terug in het daglicht brengen. 

Dat doen wij door op verschillende manier te werken:

  • In het begin zal het vooral rondom kennismaken gaan. Elkaar leren kennen met als uiteindelijke doel vertrouwen is ontzettend belangrijk.
  • Samen met jou maken we daarna een actieplan en zetten we stappen richting de toekomst! Hierin zullen jouw dromen en doelstellingen concreet worden.
  • Je trajectgezel werkt met jou individueel: dit wil zeggen dat we geregeld één-op-één gesprekken hebben. Daarnaast kan je ook terecht in de groepsvorming waar je andere jongeren en trajectgezellen kan ontmoeten en ook kan werken aan jouw doelen.
  • We vinden het belangrijk om er voor jou te zijn: door aanklampend en outreachend te werken komen we tot bij jou en en kan je ons steeds bereiken, ook buiten de afspraken die we steeds samen plannen. 
  • We werken samen met partners en netwerk van iedere jongere. Dit betekent dat jij samen met je trajectgezel contact houdt met de mensen en organisatie(s) in jouw netwerk, op een manier die samen met jou wordt afgesproken en die past binnen je traject. Ook bekijken we samen met jou wie of wat je nog kan ondersteunen tijdens je traject om te werken aan datgene wat je voorop stelt.
  • Daarnaast richten wij ons ook op andere organisaties. Het is zowel voor jou en andere jongeren alsook voor onze regio van groot belang om samen te werken. Alleen door samen te werken, zorgen wij voor een betere dienstverlening.

Heb jij nog vragen? Neem dan contact op met ons!

    CONTACT