WIE ZIJN WE?

Laura Schoofs

TeamcoÖrdinator

Hé! Ik ben Laura, 29 jaar en werk voor Arktos vzw. Ik ben de coördinator van WAM en bij mij kan jij of je organisatie terecht voor allerlei verschillende vragen. Wil je graag een begeleiding? Dan breng ik je graag in contact met één van de fantastische trajectgezellen. Ik wens je veel kracht en succes!

“Alleen al het bieden van een luisterend oor en een begripvol hart kan een grote troost zijn.”

Liesbeth Moesen

Trajectgezel

Ik ben Liesbeth Moesen, ik ben trajectgezel bij WAM, daarnaast werk ik ook in Huize Sint- Augustinus. Daar begeleid ik jongvolwassenen in hun zoektocht naar hun eigen gekozen pad in het leven. Ik vind het heel belangrijk om een openhartig, eerlijk contact met jongeren aan te gaan. Dat werkt voor mij het beste, voor jou ook?

“Verbinding is de energie die ontstaat tussen mensen wanneer ze zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen.”

Lien Rosvelds

Trajectgezel

Hoi, ik ben Lien. Binnen WAM ben ik werkzaam als trajectgezel en eerstelijnspsycholoog. Ik kijk ernaar uit om je beter te leren kennen, om te luisteren naar je verhaal en samen op zoek te gaan naar je sterktes. Ik wil je graag ondersteunen en begeleiden. Laten we samen bouwen aan jouw toekomst, op jouw tempo en met jou aan het stuur.

“De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf.”

Jan Sleurs

Trajectgezel

Mijn naam is Jan, 27 jaar en ben trajectgezel bij WAM! Daarnaast werk ik voor Emino vzw, een organisatie die werkzoekenden, werknemers en bedrijven informeert, adviseert en ondersteunt. Ik wil graag luisteren naar jou verhaal om zo samen te bouwen aan jouw toekomst.

“Leer om oké te zijn met mensen die jouw kant van het verhaal niet kennen. Je hebt niemand iets te bewijzen.”

Soukaina Ikhench

Trajectgezel

Hey jij! Ik ben Soukaina, 25 jaar en werkzaam bij Arktos! Arktos is ook wel een jongerenorganisatie waarbij wij kinderen en jongeren helpen die een extra duwtje in de rug nodig hebben. Binnen Wrap Around Maasland ben ik het aanspreekpunt voor alle mogelijke vragen en één van de trajectgezellen. 

“Maak je geen zorgen als je nog niet bent waar je wilt zijn. Mooie dingen hebben tijd nodig.”

Julie Rogiers

Trajectgezel

Hoi allemaal! Ik ben Julie, vanuit het JAC ben ik een van de trajectgezellen voor WAM! Het JAC is een organisatie dat hulpverlening biedt aan jongeren tussen 12 en 25 jaar. Je kan bij ons terecht voor een luisterend oor, directe hulp of advies en informatie. 

“Je bent niet lui, ongemotiveerd of vastgelopen. Na jaren in overlevingsmodus te hebben geleefd, ben je uitgeput. Daar is een groot verschil.”

Quotes gevonden op thedailyquotesnl via Instagram