WIE ZIJN WE?

Laura Schoofs

TeamcoÖrdinator

Hé! Ik ben Laura en werk voor Arktos vzw. Ik ben de coördinator van WAM en bij mij kan jij of je organisatie terecht voor allerlei verschillende vragen. Wil je graag een begeleiding? Dan breng ik je graag in contact met één van de fantastische trajectgezellen. Ik wens je veel kracht en succes!

“Alleen al het bieden van een luisterend oor en een begripvol hart kan een grote troost zijn.”

Liesbeth Moesen

Trajectgezel

Ik ben Liesbeth Moesen, ik ben trajectgezel bij WAM, daarnaast werk ik ook in Huize Sint- Augustinus. Daar begeleid ik jongvolwassenen in hun zoektocht naar hun eigen gekozen pad in het leven. Ik vind het heel belangrijk om een openhartig, eerlijk contact met jongeren aan te gaan. Dat werkt voor mij het beste, voor jou ook?

“Verbinding is de energie die ontstaat tussen mensen wanneer ze zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen.”

Lien Rosvelds

Eerstelijnspsycholoog

Hoi, ik ben Lien. Binnen WAM ben ik werkzaam als eerstelijnspsycholoog. Ik kijk ernaar uit om je beter te leren kennen, om te luisteren naar je verhaal en samen op zoek te gaan naar je sterktes. Ik wil je graag ondersteunen en begeleiden. Laten we samen bouwen aan jouw toekomst, op jouw tempo en met jou aan het stuur.

“De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf.”

Jan Sleurs

Trajectgezel

Mijn naam is Jan en ik ben trajectgezel bij WAM! Daarnaast werk ik voor Emino vzw, een organisatie die werkzoekenden, werknemers en bedrijven informeert, adviseert en ondersteunt. Ik wil graag luisteren naar jou verhaal om zo samen te bouwen aan jouw toekomst.

“Leer om oké te zijn met mensen die jouw kant van het verhaal niet kennen. Je hebt niemand iets te bewijzen.”

Lennart Schorpion

Trajectgezel

Heyla, ik ben Lennart. Bij WAM werk ik halftijds als trajectgezel. Mijn andere job is begeleider ondersteunende module bij Huize Sint-Augustinus. Hier ondersteun ik leefgroepen, jongvolwassenen, gezinnen,… die vastlopen in hun traject en nood hebben aan dat extra zetje! Ik wil graag de persoon zijn die naast jou staat en samen je pad bewandeld, waar dit ook heen mag leiden!

“Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen.”

Ilaina Sponga

Trajectgezel

Ciao allemaal! Ik ben Ilaina en werkzaam bij Arktos. Daarnaast ben ik één van de trajectgezellen binnen WAM. Graag ondersteun ik jou in jouw zoektocht naar de volgende stap in je leven. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en samen op pad te gaan! 

“Jezelf leren kennen is geen eindbestemming maar een ontdekkingsreis.”

Nawal Naime

Trajectgezel

Hoi allemaal! Ik ben Nawal, vanuit het JAC ben ik een van de trajectgezellen voor WAM! Het JAC is een organisatie dat hulpverlening biedt aan jongeren van 12 tot 25 jaar. Je kan bij ons terecht voor een luisterend oor, directe hulp of advies en informatie.

“Het kan niet fout gaan, hooguit anders dan verwacht.”

Lien Van Baelen

Eerstelijnspsycholoog

Hallo, mijn naam is Lien en ik werk als eerstelijnspsycholoog bij WAM. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en te luisteren naar jouw verhaal. Hierbij vind ik het belangrijk om ruimte te maken voor de obstakels die je tegenkomt in het leven maar tegelijk ook te spreken over wat je net wél wilt in het leven.

Met jou aan het stuur kunnen we samen op zoek gaan naar hoe we het beste aan jouw hulpvraag kunnen werken.

“Je kunt de golven niet tegenhouden, maar je kunt wel leren surfen.”

Jeroen Boutsen

Trajectgezel

Hey hey, Ik ben Jeroen en ik werk voor Arktos. Ik ben één van de trajectgezellen binnen WAM! Ik ga graag met jou op pad om te ontdekken waar jij gelukkig in wordt.

“Zelfzorg is het mooiste begrip dat er is.”

Eliana Dominici

Trajectgezel

Hallo, mijn naam is Eliana Dominici.

Quotes gevonden op thedailyquotesnl via Instagram

CONTACT